Koffie is lekker als je het zelf maakt

koffie uit koffiemachine
koffie uit koffiemachine

Koffie is heerlijk. Punt.

Maar laten we echt zijn, het wordt vaak iets waarvan we afhankelijk zijn om de dag door te komen, evenzeer als een culinair entertainment voor onze smaakpapillen. En wanneer de hoeveelheid koffie tot deze niveaus is gegroeid, wordt het ook tijd om na te denken over de kwaliteit van de koffie.

Als we er steeds meer van drinken, kan wat we in onze koffie stoppen, een verschil beginnen te maken. Heb je ooit de doos met creamer of de suikerpot leeggemaakt en gedacht: “Het is weg?” Ik heb dit net een week geleden gekregen! Heb ik dat de afgelopen week allemaal gedronken? ‘

Ja … wij ook. En daar willen we het hier over hebben: de rotzooi wegnemen en leren hoe je zwarte koffie drinkt en ervan geniet.

Black Coffee Voordelen

stap-1

Het oordeel luidt: koffie drinken zwart (met mate) is gezonder dan het drinken met room of suiker. Grote verrassing, toch? Maar serieus, zwarte koffie bevat vrijwel geen calorieën en geen koolhydraten. Het is een dieetvriendelijke energiedrank die kan helpen het gewicht weg te houden en je oogleden open te houden.

Maar de gezondheidsvoordelen houden daar niet op. Zwarte koffie heeft bijvoorbeeld veel voordelen voor uw huid en kan zelfs beschermen tegen melanoom. Het kan uw vezelinname verhogen. En natuurlijk, gezien het gebrek aan room en suiker, zijn er grote voordelen voor zwarte koffie voor gewichtsverlies (1)!

Het menselijk lichaam absorbeert meer voedingsstoffen uit koffie dan uit andere populaire bronnen van antioxidanten zoals fruit en groenten.

Opmerking: hier is wat extra informatie over het maken van zwarte koffie voor gewichtsverlies.

Veel van deze voordelen zijn echter specifiek voor zwarte koffie en kunnen verloren gaan (of op zijn minst verminderen) wanneer je die suiker of room toevoegt.

Hoe geniet je van zwarte koffie?

Je denkt misschien op dit moment: “Oké, het is goed voor mij, maar dat geldt ook voor spruitjes. En ik eet die gewone niet omdat … nou ja, ze zijn vies. “De realiteit is dat er mensen zijn die van nature van zwarte koffie houden, en dan zijn er mensen die dat niet doen.

We hebben allemaal die vrienden die natuurlijke ‘zwarte koffiedrinkers’ zijn, hoewel ze soms meer op zwarte koffie drinkende psychopaten lijken. Ze dragen het onderscheid als een ereteken (jongens, het is een kopje koffie …).

Aan de andere kant, als je dit leest, val je waarschijnlijk in de groep voor wie het niet gemakkelijk is om zwarte koffie te drinken.

En dat is goed. Wanhoop niet. Je kunt leren zwarte koffie lekker te vinden. Echt waar!

Laten we om te beginnen onze manier van denken een beetje veranderen. Hoewel er geen reden is om te stoppen met het toevoegen van kruiden aan je spruitjes, is er zeker een goede reden om de sprong te wagen in het drinken van zwarte koffie:

Koffie smaakt echt goed alleen! Geloof ons niet? Lees verder…